“У пошуках енергоефективності: Шацьк та Велицьк разом”

Дата: 19.07.2017 18:54
Кількість переглядів: 1340

19 липня відбувся черговий семінар в Велицькій ОТГ з енергоефективності в рамках проекту “У пошуках енергоефективності: Шацьк та Велицьк разом”

Розглядалися такі питання як:

-         Угода мерів. Розробка Плану дій зі сталого енергетичного розвитку і клімату ( ПДСЕРК);

-         енергетичний моніторинг в громадах;

-         підвищення енергоефективності в житлових будівлях. Енергоаудити та інші  технічні складові енергоефективних проектів;

-         енергоощадні технології для ОТГ.

Сільський голова Віктор Ковальчук активно підтримував діалог з експертами, задавав питання, розпитував про всі можливі енергоощадні технології для ОТГ та дізнавався про всі деталі та кроки для підписання Угоди мерів та перспективи,які вона принесе для громади. 

Всі учасники Програми отримали нові знання щодо енергоощадних технологій, отримували відповіді на питання,які виникли під час тренінгу, а також дискутували з експертами. 

Навчальний курс з енергоменеджменту та енергоаудиту дав поштовх учасникам тренінгу обдумувати такі ідеї, які будуть підвищувати енергоефективність як в житлових будівлях так і в ОТГ вцілому.

Сільський голова щиро подякував учасникам, організаторам заходу та експертам з енергоефективності: Олександру Дею та Олександру Козакевичу за корисний навчальний курс та висловив свої надії та сподівання щодо втілення енергоощадних технологій в громаді.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
Фото без описуПроект реалізовується за підтримки мережі CLEEN ( Мережа місцевих організацій громадянського суспільства з питань енергоефективності).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Якої інформації Ви хочете бачити на сайті більше?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень