В Велицькій ОТГ говорили про стратегічне планування громади

Дата: 04.08.2017 16:26
Кількість переглядів: 1345

4 серпня 2017 року в Велицьку ОТГ з робочим візитом завітали представники  Центру розвитку місцевого самоврядування у Волинській області,а саме Peter Hotsalyk.

Метою візиту було обговорення першочергових дій для написання стратегії розвитку громади. Також експерти-консультанти  Центру розвитку місцевого самоврядування у Волинській області надали консультації щодо можливостей і шляхів залучення ресурсів в громаду та створення додаткових джерел доходів.

Фото без описуПід час обговорення заступник Велицького сільського голови Валерій Киричук  також показав інфраструктурні обєкти, які можуть бути привабливими для інвесторів. 

Адже, громада повинна процвітати і розвиватись, а без додаткових ресурсів і без активних ініціативних людей цього не буде. Тому на часі перед громадою стоїть завдання докласти максимум зусиль задля створення спроможної, фінансово сталої та інвестиційно привабливої громади.

Фото без опису

Висловлюємо подяку Центру розвитку місцевого самоврядування у Волинській області за його активну роботу, консультативну підтримку та практичні поради щодо розвитку громади і надіємось на подальшу співпрацю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Якої інформації Ви хочете бачити на сайті більше?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень