«Розвиток громадської активності у об’єднаних територіальних громадах Волині»

Дата: 19.04.2017 16:05
Кількість переглядів: 1005

21 квітня 2017 року  о 11 годині в приміщенні ЗОШ І-ІІІст. с. Підріжжя відбудеться тренінг: «Локальний фандрейзинг. Можливості залучення фінансування з місцевих джерел» в рамках проекту «Розвиток громадської активності у об’єднаних територіальних громадах Волині», який реалізується ініціативною групою «Волинь – територія позитивних змін». Адмініструюча організація - обласна молодіжна громадська організація «Волинський Інститут Права».

Що таке «фандрейзинг», які є потенційні джерела фінансування, що потрібно знати перед початком збору коштів, яка мотивація у надавачів грантів та пожертв, як готувати листи про допомогу…це і багато іншого Ви дізнаєтесь, якщо відвідаєте тренінг.

Запрошуємо всіх активних мешканців громади!

Реалізація проекту стала можливою в результаті перемоги в Другому конкурсі малих грантів для підтримки впровадження демократичних змін на місцевому рівні в Рівненській і Волинській областях у рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», що здійснюється за фінансової підтримки Європейського Союзу та співадмініструється РОГО «Комітет виборців України».

Цей документ здійснений за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст цього документу є одноособовою відповідальністю ОМГО "Волинський Інститут Права" і за жодних обставин не може вважатись як такий, що відображає позицію Європейського Союзу"

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Якої інформації Ви хочете бачити на сайті більше?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень