Пошук

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

Дата: 25.03.2020 13:44
Кількість переглядів: 588

Плюс 15,6 відсотка: господарюючі суб’єкти Волині сплатили до держбюджету понад  61 мільйон податку на прибуток

 

За підсумками січня-лютого 2020 року на Волині сплачено понад 61,5  мільйона гривень податку на прибуток. Сума спрямованого господарюючими суб’єктами податку на 15,6 відсотка перевищує аналогічні показники минулого року.

Досить успішному початку нового фінансового року не повинні завадити зовнішні фактори та труднощі в зв’язку з поширенням коронавірусу, оскільки фахівці податкової підвищують якість адміністрування податкових платежів. Тим часом, більшість  господарюючих суб’єктів – це платники з високим рівнем податкової культури, - констатують в Головному управлінні ДПС у Волинській області.

«Наскільки своєчасним та повним буде фінансування соціально-економічних програм у цей складний період - зона нашої спільної відповідальності з представниками бізнесу. Наразі ми щиро дякуємо кожному, хто всупереч негараздам виконує свої зобов’язання перед бюджетом. Зі свого боку обіцяємо, що протидія мінімізаційним схемам буде максимально ефективною з тим, щоб прозорий бізнес мав належні умови для функціонування», – наголосив в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Олег Гирикович.

 

Сектор комунікацій Головного управління

ДПС у Волинській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Якої інформації Ви хочете бачити на сайті більше?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень