Пошук

Перед присутніми виступив кіборг (захисник Донецького летовища) Віталій Пясецький, який розповів чому став на захист країни, хто такі українські воїни, про що думають та на що сподіваються.

Дата: 27.02.2017 15:53
Кількість переглядів: 913

В Велицькій ЗОШ І-ІІІст. Велицької ОТГ відбулося урочисте  відкриття фотовиставки "Герої - серед нас", героями якої стали сімнадцятеро волинян. Автором світлин є заслужений журналіст України Валерій Мельник. Учасників фотовиставки обирали ветеранські організації, по одному з районів і міст обласного значення. Всі ці герої мають свої долі, але їх об'єднало бажання захищати на Сході кордони України. Серед цих мужніх захисників є і наш земляк, ковельчанин Віталій Пясецький.

Історія кожного з 17 захисників заслуговує на шану і повагу. Перед присутніми виступив кіборг (захисник Донецького летовища) Віталій Пясецький, який розповів чому став на захист країни, хто такі українські воїни, про що думають та на що сподіваються. У своєму виступі сільський голова  Віктор Ковальчук подякував захисникам Вітчизни за мужність і героїзм, який проявили при захисті нашої держави.

Присутні засипали кіборга запитаннями, на які отримали повноцінні відповіді.  Фотовиставку в Велицькій ОТГ експонуватимуть  до 28 лютого 2017 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Якої інформації Ви хочете бачити на сайті більше?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень