02.08.2017 року з робочим візитом   до Жовківської міської ради (Львівська область) завітала делегація з Волині для обміну кращими енергетичними практиками.

Дата: 04.08.2017 14:07
Кількість переглядів: 1240

 

Фото без опису

В рамках реалізації проекту «У пошуках енергоефективності: Шацьк та Велицьк разом», який впроваджується за фінансової підтримки програми CLEEN (Мережа місцевих організацій громадянського суспільства з питань енергоефективності), 02.08.2017 року з робочим візитом   до Жовківської міської ради (Львівська область) завітала делегація з Волині для обміну кращими енергетичними практиками.

У місті Жовква реалізовано цілий ряд проектів з енергозбереження, у тому числі із залученням коштів міжнародних донорів. Місто є одним з найбільш активних українських реципієнтів міжнародної технічної допомоги у сфері енергоефективності.

В рамках поїздки проведена зустріч з Жовківським міським головою  Петром Богдановичем, працівниками, відповідальними за впровадження проектів з енергозбереження, керівниками комунальних установ міста.

Фото без опису

Від Волині в ознайомчому візиті взяли участь  представники від Шацької ОТГ та Велицької ОТГ:

  • Валентина Стаднік, голова ГО “ШАЦЬКЕ ПРИОЗЕР'Я”;
  • Координатор проекту CLEEN Людмила Самчук,
  • Сергій Віннічук, Шацький селищний голова;
  • Віктор Ковальчук, голова Велицької ОТГ;
  • Віталій Яльницький, заступник Шацького селищного голови;
  • Віталій Мелюх, начальник відділу економічного розвитку, комунального майна, будівництва та архітектури Шацької селищної ради;
  • Андрій Сичук, спеціаліст з проектної діяльності Шацької селищної ради;
  • Олена Васильєва, спеціаліст з проектної діяльності Велицької ОТГ;
  • Олександр Дей, експерт  зі сталого енергетичного розвитку.

   Координатор проекту  CLEEN     Людмила Самчук  зазначила: “Такі проекти треба розпочинати саме з громад, бо інформування населення про можливості економії ресурсів на основі використання нових енергозберігаючих технологій є вкрай важливим, коли місцеві ресурси є вичерпні. Потрібно йти в ногу з часом, коли в світі вже активно використовують відновлювальні джерела енергії, то ми маємо перейняти цей досвід. І вже є позитивні приклади в Україні. Тому і ми обрали одне з енергоефективних міст- м. Жовкву для  обмінної поїздки, де є практично зреалізовані проекти з енергоефективності та де ще деякі ініціативи на етапі впровадження. Окрім того,  обмінний візит, це  спосіб не лише перейняти кращі енергетичні практики, але й  нагода встановити нове партнерство ”.

Фото без опису

 Довідка: Проект ”У пошуках енергоефективності Шацьк та Велицьк разом” реалізовуються за підтримки мережі CLEEN (Мережа місцевих організацій громадянського суспільства з питань енергоефективності).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Якої інформації Ви хочете бачити на сайті більше?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень