02.08.2017 року з робочим візитом   до Жовківської міської ради (Львівська область) завітала делегація з Волині для обміну кращими енергетичними практиками.

Дата: 04.08.2017 14:07
Кількість переглядів: 1257

 

Фото без опису

В рамках реалізації проекту «У пошуках енергоефективності: Шацьк та Велицьк разом», який впроваджується за фінансової підтримки програми CLEEN (Мережа місцевих організацій громадянського суспільства з питань енергоефективності), 02.08.2017 року з робочим візитом   до Жовківської міської ради (Львівська область) завітала делегація з Волині для обміну кращими енергетичними практиками.

У місті Жовква реалізовано цілий ряд проектів з енергозбереження, у тому числі із залученням коштів міжнародних донорів. Місто є одним з найбільш активних українських реципієнтів міжнародної технічної допомоги у сфері енергоефективності.

В рамках поїздки проведена зустріч з Жовківським міським головою  Петром Богдановичем, працівниками, відповідальними за впровадження проектів з енергозбереження, керівниками комунальних установ міста.

Фото без опису

Від Волині в ознайомчому візиті взяли участь  представники від Шацької ОТГ та Велицької ОТГ:

  • Валентина Стаднік, голова ГО “ШАЦЬКЕ ПРИОЗЕР'Я”;
  • Координатор проекту CLEEN Людмила Самчук,
  • Сергій Віннічук, Шацький селищний голова;
  • Віктор Ковальчук, голова Велицької ОТГ;
  • Віталій Яльницький, заступник Шацького селищного голови;
  • Віталій Мелюх, начальник відділу економічного розвитку, комунального майна, будівництва та архітектури Шацької селищної ради;
  • Андрій Сичук, спеціаліст з проектної діяльності Шацької селищної ради;
  • Олена Васильєва, спеціаліст з проектної діяльності Велицької ОТГ;
  • Олександр Дей, експерт  зі сталого енергетичного розвитку.

   Координатор проекту  CLEEN     Людмила Самчук  зазначила: “Такі проекти треба розпочинати саме з громад, бо інформування населення про можливості економії ресурсів на основі використання нових енергозберігаючих технологій є вкрай важливим, коли місцеві ресурси є вичерпні. Потрібно йти в ногу з часом, коли в світі вже активно використовують відновлювальні джерела енергії, то ми маємо перейняти цей досвід. І вже є позитивні приклади в Україні. Тому і ми обрали одне з енергоефективних міст- м. Жовкву для  обмінної поїздки, де є практично зреалізовані проекти з енергоефективності та де ще деякі ініціативи на етапі впровадження. Окрім того,  обмінний візит, це  спосіб не лише перейняти кращі енергетичні практики, але й  нагода встановити нове партнерство ”.

Фото без опису

 Довідка: Проект ”У пошуках енергоефективності Шацьк та Велицьк разом” реалізовуються за підтримки мережі CLEEN (Мережа місцевих організацій громадянського суспільства з питань енергоефективності).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Якої інформації Ви хочете бачити на сайті більше?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь