Вшанування загиблих воїнів ОУН-УПА в с.Угли. Проект благодійно-волонтерського фонду"Слава"

Дата: 02.11.2016 13:53
Кількість переглядів: 978

Фото без опису12 жовтня, у переддень свята Покрови, на кладовищі с.Угли Велицької сільської ради відбулося вшанування загиблих воїнів ОУН-УПА за участю голови  Велицькоі сільськоі ради Ковальчука В.В., БФ "Слава" м.Луцьк, членів братства ветеранів ОУН-УПА, ліцеістів Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, патріотичної громадськості та місцевих школярів.

На кладовищі відслужили поминальну панахиду за загиблими героями.  Присутні вшанували пам’ять полеглих борців за волю та незалежність України хвилиною мовчання, поклали квіти до могил  шести загиблих вояків ОУН-УПА.   

Перед присутніми виступив  голова Велицької  сільської  ради Ковальчук В.В., голова ветеранів ОУН-УПА Богдан Вівчарик та ініціатор  проекту з відновлення могил на кладовиші с.Углів, почесний член ПЛАСТУ Волині, сеньйор ПЛАСТУ, член  братства ОУН-УПА Костянтин Кравчук.

Захід завершився патріотичним уроком у Велицькій загальноосвітній школі, де були присутні учні та вчителі. Констянтин Кравчук розповів присутнім про бій вояків ОУН-УПА з німецькими окупантами в околицях с.Угли у 1943 році.  З патріотичними промовами, віршами та побажаннями до дітей зверталися ветерани УПА, діти репресованих патріотів, командир взвод

Начальник відділу гуманітарної політики

Велицької сільської ради

Тетяна Рудік

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Якої інформації Ви хочете бачити на сайті більше?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень