Для обміну досвідом та особистих вражень щодо роботи громад, відбулася зустріч сільських голів з однією з перших новостворених ОТГ в селі Велицьк Ковельського району.

Дата: 24.03.2017 12:07
Кількість переглядів: 1113

Сільський голова Віктор Ковальчук розповів про бюджет  громади та його використання , зауваживши, що бюджетна децентралізація дозволила громадам раціонально використовувати кошти з урахуванням пріоритетів розвитку території.

Великої уваги в громадах необхідно надавати усім питанням розвитку, а особливо, на думку голови, не залишатись осторонь питань шкіл. Громада планує за рахунок великих шкіл, які стануть опорними, утримувати малокомплектні школи. Надлишок коштів освітньої субвенції планують перевести на капітальні видатки для заміни вікон у малокомплектних школах, впровадження інших заходів енергоефективності. 

Цікавило присутніх і питання щодо загальної штатної чисельності нового виконкому громади.

Зустріч не була марною. Враження після неї були різні. Голови сільських рад сусіднього району уважно слухали та переймали досвід, задавали дуже багато питань та зробили для себе висновки. Так що попереду багато роботи. Але те, що треба об’єднуватись всі однозначно погодились.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Якої інформації Ви хочете бачити на сайті більше?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень