Виїзний День депутата Ковельської районної ради сьомого скликання

Дата: 06.02.2017 11:24
Кількість переглядів: 818

Фото без опису3 лютого, на території Велицької об’єднаної територіальної громади під керівництвом голови районної ради Андрія Броїла відбувся виїзний День депутата Ковельської районної ради сьомого скликання, участь в якому взяли: заступник голови районної ради Олександр Пасенковський, депутати Ковельської районної ради, працівники Велицької сільської ради, керівники сільськогосподарських товариств Тетяна Зінчук та Володимир Потапчук
Цей день відбувся за насиченою програмою, яка була заздалегідь похвилинно запланована.
Спершу депутати відвідали та познайомилися з роботою місцевої радиФото без опису. Обговорили учасники заходу також інвестиційний напрям діяльності.
Далі депутати мали змогу відвідати ЗОШ І-ІІІ ст. с.Велицьк, в якій оглянули навчальні кімнати, спортивний зал, поспілкувалися з колективом школи та її директором Віталієм Гарбаруком.
Делегація депутатів, також побувала на відремонтованих ділянках комунальних доріг, завдяки яким суттєво покращилося сполучення. В ЗОШ І-ІІст. с.Підліси представники місцевого самоврядування оглянули, шкільні будівлі, які були капітально відремонтовані.
Також депутати ознайомились із роботою Підрізької лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини, яка обслуговує жителів сіл Кашівка, Ситовичі, Світле. Завідувач амбулаторією В'ячеслав Кропива розповів про проблеми та перспективи медицини, стан надання медичної допомоги населенню.
В загальноосвітньому навчальному закладі який розміщений в Підріжжі учасники Дня депутата ознайомились з досягненнями та успіхами учнівського та педагогічного колективів, поцікавились планами на майбутнє, які озвучила директор цієї школи Ірина Боймиструк.

Фото без опису
В цей день депутати мали можливість побувати і в Будинку культури с.Мельниця, де проводяться урочисті заходи, зустрічі та концерти місцевих аматорів сцени. В цьому закладі встановлено енергозберігаючі вікна, здійснено ремонт фасаду. Але є й проблема – це стан підлоги, яку необхідно замінити. Депутати погодилися, що потрібно допомагати громаді села у вирішенні наболілих проблем, адже будинок культури це заклад в якому активно ведеться культурно-просвітницька робота з молоддю.
Підсумовуючи проведення Дня депутата, районні обранці відзначили необхідність проведення таких заходів, адже на власні очі мали можливість побачити, як розвиваються територіальні громади району. Одночасно, як підсумував голова районної ради Андрій Броїло: «Ми всі повинні усвідомити, що тільки тісна і наполеглива співпраця всіх гілок влади і депутатів всіх рівнів дасть можливість сільському населенню відчути якісні зміни».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Якої інформації Ви хочете бачити на сайті більше?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень