Конкурс підтримки ініціатив жителів Велицької громади

Дата: 07.08.2017 10:11
Кількість переглядів: 710

Велицька об'єднана територіальна громада за підтримки депутатів сільської ради в партнерстві з Волинською обласною громадською організацією «Асоціація підтримки та розвитку ОСББ та ОСН» оголошують конкурс підтримки ініціатив жителів Велицької громади «Спільними зусиллями» на 2017 рік.

У конкурсі можуть брати участь активні громадяни Велицької ОТГ, які мають ідеї проектів у таких напрямках:

1.Благоустрій вулиць, зон відпочинку (встановлення обмежувачів руху транспорту, контейнерних площадок, озеленення та освітлення території, впорядкування кладовищ тощо).

2. Покращення умов проживання людей з обмеженими фізичними можливостями та сімей, які опинились у важких життєвих обставинах.

3. Організація дозвілля (проведення спортивно - масових заходів, конкурсів, концертів, святкування ювілейних дат, облаштування ігрових та спортивних майданчиків для дітей та молоді, культурно-мистецькі заходи, підтримка творчої та обдарованої молоді, облаштування місць для проведення змістовного дозвілля тощо).

4. Покращення екологічної ситуації (створення нових зелених зон, облаштування годівничок для птахів та шпаківень, встановлення смітників, ліквідація стихійних сміттєзвалищ, тощо).

5. Розбудова, збереження та відновлення історично - культурної спадщини територіальної громади (ознакування, ремонт та реставрація пам’яток архітектури, встановлення інформаційних таблиць, відродження місцевих народних традицій та  свят, тощо).

6. Впровадження енергозберігаючих заходів.

7. Підтримка та розвиток освітніх, культурних і творчих ініціатив (створення умов для самовираження дітей та молоді).

8.Інші суспільно-корисні соціальні проекти.
Загальний бюджет конкурсу 25 000 грн. (25 000 грн. надає Велицька сільська рада). Максимальне фінансування в рамках одного проекту – 5 000 грн.
Учасник подає заявку ( http://velycka.gromada.org.ua/programa-pidtrimki-iniciativ-zhiteliv-velickoi-gromadi-spilnimi-zusillyami-na-2017-rik-13-23-11-01-08-2017/ )_  для участі у конкурсі проектів місцевих ініціатив, форму якої затверджено розпорядженням голови сільської ради ( http://velycka.gromada.org.ua/docs/28169/ ).
Заявки на участь в конкурсі подаються з 7 серпня 2017 року по 18 серпня 2017 року за адресою: Велицька сільська рада, вул.Перемоги,88, с.Велицьк, 45081, а також в електронній формі на електронну адресу сільської  ради: velitsk@ukr.net

Реалізація проекту повинна бути завершена до 01 жовтня поточного року.

Кожен учасник конкурсу при поданні проектної заявки повинен підтвердити можливість співфінансування не менше 10% від загальної суми витрат, необхідних для реалізації проекту.

Контактні телефони: (03352) 96729, 0978354969, 0508366323 – Олена Васильєва.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Якої інформації Ви хочете бачити на сайті більше?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень