Вітання сільського голови з прийдешніми святами!

Дата: 31.12.2017 08:08
Кількість переглядів: 1522

Фото без опису

Шановні жителі Велицької ОТГ,колеги, друзі!

Щиросердно вітаю Вас з Новим роком і Різдвом Христовим!

2017 рік був складним і неоднозначним. Він дарував нам радість зустрічей та відкриттів, маленькі перемоги, а були в ньому й складнощі та біль втрат. Ми набували нового життєвого досвіду, робили усе, аби наша громада була гарною та комфортною як для своїх мешканців, так і для гостей.

Напередодні Нового року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов’язково здійсняться.Нехай же усе, що ви загадаєте у новорічну ніч, якнайповніше реалізується й здійсниться вже у найближчому майбутньому.

У прийдешньому році нас чекають нові завдання та виклики і найголовніші з них – збереження цілісності нашої держави та повернення миру на рідну землю. Кожен з нас повинен працювати і творити на благо України задля майбутнього наших дітей.

Нехай Новий рік увійде до Вашої оселі добрим і радісним, принесе злагоду і достаток, натхнення на нові вагомі здобутки та впевненість у майбутньому! Нехай у Ваших душах не згасає віра у здійснення усіх, найзаповітніших мрій, справдження добрих надій та прагнень!

  У Новому році бажаю вам миру, добробуту, віри в себе та надії на світле й щасливе майбуття нашої держави. Подаруйте своїм близьким найдорожче та найцінніше – любов, турботу та увагу.

         Нехай Різдвяні свята принесуть вашим родинам Господнє благословення, а сяйво різдвяної ялинки зігріє ваші серця. Нехай у ваших оселях назавжди запанують достаток, мир та злагода!

         З Новим роком та Різдвом Христовим!

         Христос народився!

         Славімо Його!

З повагою та найщирішими побажаннями

голова Велицької сільської ради  Віктор Ковальчук

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Якої інформації Ви хочете бачити на сайті більше?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень